You are here
Home > Известувања > Јавен повик

Јавен повик

Општина Центар Жупа објавува Јавен повик за номинирање на членови на Иницијативен одбор кој ќе учествува во процесот на конституирање на Локалното собрание за млади за избор на членови на Локалниот младински совет.

Јавниот повик може да го симнете тука

Дополнителни инфромации во врска со Јавниот повик можат да се добијат на тел.046/840-269 или емаил.merkezjupa@hotmail.com

This post is also available in: македонски

Top