You are here
Home > Galeri
Почитувајте Препораките од Владата против COVID 19

Почитувајте Препораките од Владата против COVID 19

Почитувајте Препораките од Владата во борбата против COVID 19 Општински Кризен Штаб        

Модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри

Модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри

Почитувани сограѓани, ценети пријатели ! Чекај не Новак рековме, доаѓаме преку модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри… Аирлија да ни биде. Бурата на…

Медицинска помош од Турција за Северна Македонија

Медицинска помош од Турција за Северна Македонија

(ВИДЕО) Медицинска помош од Турција за Северна Македонија и уште 4 балкански земји за борба против Ковид-19  

Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели…

Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели…

Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели! После еден месец на кризна состојба, заедно успеавме да ја постигнеме целта. Најпрвин Општинскиот Кризен Штаб, Општинаската администрација…

TDP Genel Başkanı Beycan İlyas’dan Merkez Jupa ziyareti МК

TDP Genel Başkanı Beycan İlyas’dan Merkez Jupa ziyareti МК

TDP Genel Başkanı Beycan İlyas’dan Merkez Jupa ziyareti МК

Opstina Centar Zupa prodolzuva so rabota

Opstina Centar Zupa prodolzuva so rabota

I vo ovie teski momenti opstina centar zupa prodolzuva so rabota so vetenite proekti. Trasirane, tamponirane i asvaltirane na patot centar zupa debarski ostrovi.

Top