You are here
Home > Galeri
Известување за проект ,,Реконструкција на локалниот пат ,,село Броштица -Центар Жупа ,,во Општина Центар Жупа

Известување за проект ,,Реконструкција на локалниот пат ,,село Броштица -Центар Жупа ,,во Општина Центар Жупа

ИЗВЕСТУВАЊЕ за достапност на документ Контролна листа на План за управување со животна средина и социјални аспекти (ПУЖССА) за проектот „Реконструкцијата на локалниот пат „село…

Јавна дебата ,,Како се справуваме со предизвикот – Нега во домот на стари лица и лица со попреченост,,

Јавна дебата ,,Како се справуваме со предизвикот – Нега во домот на стари лица и лица со попреченост,,

Во просториите на општина Центар Жупа , се одржа Јавна дебата ,,Како се справуваме со предизвикот – Нега на стари лица и лица со попреченост,,…

Известување за проектот ,,Рехабилитација на локални улици во н.м Коџаџик во општина Центар Жупа,,

Во рамките на Проектот за поврзување на локалните патишта на РСМ,, кој се реализира од страна на Единицата за имплементација на проектот при Министерството за…

РЕЗУЛТАТИ ОД ПАРТНЕРСТВОТО НА ОПШТИНАТА СО ПРОЕКТОТ НА УСАИД ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ПАРТНЕРСТВОТО НА ОПШТИНАТА СО ПРОЕКТОТ НА УСАИД ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ

РЕЗУЛТАТИ ОД ПАРТНЕРСТВОТО НА ОПШТИНАТА СО ПРОЕКТОТ НА УСАИД ЗА ЗАЈАКНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА РЕСУРСИТЕ. Уреди слика   This post is also available…

Вондредна седница на советот на Општина Центар Жупа

Вондредна седница на советот на Општина Центар Жупа

Советот на општина Центар Жупа , по предлог на Градоначалникот Аријан Ибраим , на  вондредната седница одржана на 08.02.2023 година, донесе одногласна одлука за доделување…

ЈАВЕН ПОВИК

Oпштина Ценар Жупа објавува Јавен повик за номинирање на членови на Иницијативен одбор кој ќе учествува во процесот на конституирање на Локалното собрание за млади…

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМАТСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА КОМАРЦИТЕ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

Информација до здружението на пчелари  Се известуваат жителите на Општина Центар Жупа кои одгледуваат пчели на подрачјето на Општина Центар Жупа дека на ден 16.06.2022…

ДОСТАПНИ МЕРКИ ЗА ДЕЛОВНИОТ СЕКТОР

ДОСТАПНИ МЕРКИ ЗА ДЕЛОВНИОТ СЕКТОР

      Министерството за економија ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства link. ЈАВЕН ПОВИК за финансиска поддршка за женско претприемништво…

СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

Градоначалникот на општина Центар Жупа овозможува индивидуални средби со сите жители на општина Центар Жупа , секој понеделник од 10 часот до 14 часот. Средбите…

ЗАПОЧНА КАМПАЊАТА ,,МОЈ ДАНОК, ЗА МОЈАТА ОПШТИНА,,

ЗАПОЧНА КАМПАЊАТА ,,МОЈ ДАНОК, ЗА МОЈАТА ОПШТИНА,,

Започна кампањата „ Мојот данок, за мојата општина! “ До подобри општини, со навремено подмирување данок на имот. Општина Центар Жупа како партнер-општина на Проектот…

This post is also available in: македонски

Top