You are here
Home > Ј.П.Кале > ЈАВЕН КОНКУРС

ЈАВЕН КОНКУРС

Се распишува Јавен конкуср за избор на Директор на ЈП,,КАЛЕ,,Центар Жупа. Огласот е објевен во три дневни весници  на  30.11.2023 година.

Јавниот конкурс трае 7 дена од денот на објавувањето.

Подетални информации во врска со условите, потребна документација и пријава на следниов линк 

This post is also available in: македонски

Top