You are here
Home > Известувања > ЈАВНА РАСПРАВА ЗА ПРЕДЛОГ БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА

ЈАВНА РАСПРАВА ЗА ПРЕДЛОГ БУЏЕТОТ ЗА 2024 ГОДИНА

На 27 ноември  2023 година (понеделник), во општина Центар Жупа – општинска зграда ( сала за состаноци) , со почеток од 10 ч., Општина Центар Жупа  ќе реализира јавна расправа за прибирање предлози од жителите за  креирање на Буџетот за 2024 година.

Општина Центар Жупа  ги поканува сите заинтересирани жители, месните  заедници, невладини организации  да се вклучат во јавната расправа и да учествуваат во одредувањето на потребите од јавен интерес од локално значење за претстојната година.

Добредојдени сте сите !

This post is also available in: македонски

Top