You are here
Home > Новости > ЈАВЕН ПОВИК

ЈАВЕН ПОВИК

Oпштина Ценар Жупа објавува Јавен повик за номинирање на членови на Иницијативен одбор кој ќе учествува во процесот на конституирање на Локалното собрание за млади за избор на членови на Локален Младински совет .

Јавниот совет може да го симнете тука. 

Дополнителни информации во врска со јавниот повик може да добиете преку службеникот за млади во општина Центар Жупа Сенада Ракиповска 075/451-008 или емаил rakipovskas@gmail.com

This post is also available in: македонски

Top