You are here
Home > Известувања > Јавна расправа за предлог- Буџет за 2023 година

Јавна расправа за предлог- Буџет за 2023 година

Почитувани жители на Општина Центар Жупа , Ве покануваме да учестувате на Јавната расправа за предлог Буџетот на Општина Центар Жупа за 2023 година.Јавната расправа ќе се одржи на 09.12.2022 година со почеток во 10 часот во општинската згада ( сала за состаноци ) .

Добродојдени сте сите !

This post is also available in: македонски

Top