You are here
Home > Известувања > Општина Центар Жупа започна со активности за планирање на буџетот за 2023 година.

Општина Центар Жупа започна со активности за планирање на буџетот за 2023 година.

Денеска во просториите на општина Центар Жупа , Градоначалникот Аријан Ибраим со преставници на општинската администрација, преставници од училиштата и Советот одржа состанок за планирање на Буџетот на Општина Центар Жупа за 2023 година.

Целта е планирањето на Буџетот на општината за 2023 година да биде во согласност на потребите на жителите на општината, да се утврдат потребите на жителите во општината и согласно тоа да го испланира трошењето на граѓанските пари.

 

This post is also available in: македонски

Top