You are here
Home > Информации > ДОСТАПНИ МЕРКИ ЗА ДЕЛОВНИОТ СЕКТОР

ДОСТАПНИ МЕРКИ ЗА ДЕЛОВНИОТ СЕКТОР

 

 

 

Министерството за економија

ЈАВЕН ПОВИК за субвенции за туристички цели на селски домаќинства link.

ЈАВЕН ПОВИК за финансиска поддршка за женско претприемништво во туризмот link.

 

Агенција за поддршка на претприемништво на Република Северна Македонија

ЈАВЕН ОГЛАС за субвенционирање на советодавни услуги link.

ЈАВЕН ПОВИК – Стандардизирани Менторски Услуги link.

 

Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија активни мерки за:

ПРЕТПРИЕМНИШТВО – Самовработување со кредитирање

СУБВЕНЦИИ – kредитирање на правни субјекти

ПРАКТИКАНТСТВО

Мерките се достапни преку следниот link.

This post is also available in: македонски

Top