You are here
Home > Информации > СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

СРЕДБА СО ЖИТЕЛИТЕ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ЖУПА

Градоначалникот на општина Центар Жупа овозможува индивидуални средби со сите жители на општина Центар Жупа , секој понеделник од 10 часот до 14 часот. Средбите можат да се закажат на следниов телефонски број.046/840-239 или на емаил адреса : merkezjupa@hotmail.com .

Општина Центар Жупа секогаш Ви стои на располагање!

This post is also available in: македонски

Top