You are here
Home > Известувања > ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Почитувани  жители на Општина Центар Жупа , Ве покануваме да учествувате на Јавната расправа за Предлог – Буџетот на Општина Центар Жупа за 2022 година. Јавната расправа ќе се одржи на 17.12.2021 година ( Пeток ) ,со почеток во 10:00 часот, во општинската зграда (  салата за состаноци ).

Добродојдени сте сите !

Top