You are here
Home > Известувања > Попис 2021 – Тестирање на кандидатите за пописувачи и инструктори

Попис 2021 – Тестирање на кандидатите за пописувачи и инструктори

Тестирањето ќе се одржи петок во 10:00 часот во просториите на ООУ М.К. Ататурк – Центар Жупа. Кандидатите со себе да ги донесат потребните документи согласно огласот на ДЗС.

 

This post is also available in: македонски Türkçe (Turkish)

Top