You are here
Home > Информации > 18 седница на советот на Општина Центар Жупа

18 седница на советот на Општина Центар Жупа

18 седница на советот на Општина Центар Жупа, е закажан за 12 март 2021 г. во 13.00 часот. Седницата е отворена за сите.

This post is also available in: македонски Türkçe (Turkish)

Top