You are here
Home > Uncategorized @mk > 21 Декември – Ден на наставата на Турски Јазик

21 Декември – Ден на наставата на Турски Јазик

Образованието е процес на оформување на личноста, образованието е мостот на личноста со општеството. Од се срце и со искрени желби за добро здравје и успех ви го честитам 21 Декември - Ден на наставата на Турски Јазик. Да не заборавиме, сите ние и наставници и ученици сме. М-р Аријан Ибраим  

Top