You are here
Home > Најави > ПЛАНИРАЊЕТО НА БУЏЕТОТ ЗА 2021 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ВИРТУЕЛНИ СРЕДБИ СО ГРАЃАНИТЕ

ПЛАНИРАЊЕТО НА БУЏЕТОТ ЗА 2021 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ВИРТУЕЛНИ СРЕДБИ СО ГРАЃАНИТЕ

Како секоја година и оваа година планирањето на буџетот за наредната година започнува со средби со граѓаните. Средбите ќе бидат виртуелни со алатката ZOOM. Средбите ќе се организираат секој четврток во месецот. Првата средба ќе биде на 03.12.2020 год.Четврток со почеток во 19.00 часот. Meeting ID: 290 325 9225 Pass:12345  

Top