You are here
Home > Featured > Патот за Црнобоци нека биде бајрамски подарок за сите НАС. !

Патот за Црнобоци нека биде бајрамски подарок за сите НАС. !

Почитувани сограѓани, од се срце и со најубави желби за вас и вашите семејства ви го честитам Курбан Бајрам. Патот за Црнобоци нека биде бајрамски подарок за сите НАС. !

 

 

This post is also available in: македонски Türkçe (Turkish)

Top