You are here
Home > Новости > Модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри

Модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри

Почитувани сограѓани, ценети пријатели ! Чекај не Новак рековме, доаѓаме преку модерен асфалтен пат широк 5 и повеќе метри… Аирлија да ни биде. Бурата на проекти продолжува !

 

 

This post is also available in: македонски Türkçe (Turkish)

Напишете коментар

Top