You are here
Home > Новости > Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели…

Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели…

Почитувани сограѓани, министри и наши искрени пријатели! После еден месец на кризна состојба, заедно успеавме да ја постигнеме целта. Најпрвин Општинскиот Кризен Штаб, Општинаската администрација како и најзаслужните граѓаните на Центар Жупа и Дебар, покажаа вистинска зрелост и заедништво во борбата против Корона вирусот. Најсрдечно ви честитам, и се надевам

Напишете коментар

Top