• Градоначалник на општина Центар Жупа е м-р Аријан Ибраим. Општината има вкупно 11 советници кои го претставуваат 23 села од општината.
  • Центар на општината е селото Центар Жупа. Општината се наоѓа во дебарскиот регион и опфаќа 23 села.
  • Во општината се наоѓа планината Стогово и Дебарското Езеро Општината се наоѓа во Дебарскиот регион и има вкупна површина од 107,21 км².
Back To Gallery: Фотографии
IMG 0386 16 Sep 2014
IMG 0386
IMG 0386 Gallery: Фотографии Description:
Views: 839 Loves: 0 Tag Count: 0
Additional Info File Size: 2.84 MB Dimensions: 3264x2448 Created: 16 Sep 2014 Updated: 16 Sep 2014