• Градоначалник на општина Центар Жупа е м-р Аријан Ибраим. Општината има вкупно 11 советници кои го претставуваат 23 села од општината.
  • Центар на општината е селото Центар Жупа. Општината се наоѓа во дебарскиот регион и опфаќа 23 села.
  • Во општината се наоѓа планината Стогово и Дебарското Езеро Општината се наоѓа во Дебарскиот регион и има вкупна површина од 107,21 км².
Back To Gallery: Фотографии
IMG 2128 16 Sep 2014
IMG 2128
IMG 2128 Gallery: Фотографии Description:
Views: 1643 Loves: 0 Tag Count: 0
Additional Info File Size: 4.73 MB Dimensions: 3888x2592 Created: 16 Sep 2014 Updated: 16 Sep 2014